Home   |   Architect Dorst

Architect in Dorst

U wilt een ervaren en betrouwbare architect inhuren in de regio Dorst, dan bent u bij Ten Have Architectuur aan het juiste adres. Ten Have is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van diverse projecten in Noord-Brabant en omgeving. Met expertise, creativiteit en kennis van zaken, ontwerpen wij graag uw villa, luxe woning of droomhuis!

Elke architect heeft zijn eigen proces

Bij Ten Have Architectuur geloven we in een persoonlijke benadering. Wij begrijpen dat elk project uniek is en een eigen aanpak vereist. Daarom gaan we graag met u in gesprek om uw wensen en behoeften in kaart te brengen. Ons proces begint met een uitgebreid kennismakingsgesprek, waarin we luisteren naar uw ideeën en visie. Vervolgens gaan we aan de slag met het ontwerpen van een concept dat perfect aansluit bij uw wensen en de omgeving van Dorst.

Architect inhuren om uw DROOOM®, Woning of schuurwoning om te laten bouwen?

Bent u geïnteresseerd in het bouwen van een schuurwoning? Dan bent u bij Ten Have Architectuur aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring in het ontwerpen van deze karakteristieke woningen, die steeds populairder worden in Nederland. Met oog voor detail en een focus op duurzaamheid creëren wij unieke en sfeervolle schuurwoningen die perfect passen bij het landelijke karakter van Dorst en omgeving.

Opgeleverde projecten in Dorst en omgeving

Bij Ten Have Architectuur zijn we trots op onze opgeleverde projecten in de regio Dorst en daarbuiten. Van moderne villa’s tot karakteristieke boerderijen en van verbouwingen tot nieuwbouwprojecten, wij hebben een divers portfolio opgebouwd waar we graag mee pronken. Neem gerust een kijkje op onze website voor een impressie van onze gerealiseerde projecten en laat u inspireren voor uw eigen bouwplannen.

Kun je een architect inhuren om ieder type woning te laten bouwen?

Naast het ontwerpen van nieuwbouwwoningen en schuurwoningen, kunnen wij ook uw bestaande pand verbouwen tot een prachtige en functionele leefruimte. Of het nu gaat om een luxe villa of een droom bungalow, wij hebben de expertise in huis om uw project tot een succes te maken. Onze architecten denken graag met u mee over de mogelijkheden en adviseren u over de beste oplossingen voor uw specifieke situatie.

Een DROOOM® architect uit Dorst?

DROOOM® is Nederlands eerste en enige architectuur merk en de dochteronderneming van Ten Have Architectuur. Een DROOOM-woning is te herkennen aan de uitgesproken schuurwoning-architectuur met als constructie een staalframe. Typerend is haar vorm en materialisatie; veel hout, zink en stucwerk. Op dit moment telt Nederland al een twintigtal DROOOM-woningen, iedere woning is uniek en volledig maatwerk. DROOOM® valt dan ook onder de vrije architectuur.

Wilt u meer informatie over het inhuren van een architect in Dorst en omgeving?

Dirk gaat graag met u in gesprek.

Als u op zoek bent naar een ervaren en betrouwbare architect in Noord-Brabant, dan bent u bij Ten Have Architectuur aan het juiste adres. Met onze expertise, creativiteit en persoonlijke benadering staan wij garant voor een geslaagd bouwproject, of het nu gaat om het ontwerpen van een schuurwoning, het verbouwen van een bestaand pand of het realiseren van uw droomhuis. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.