Home   |   Over ons

Schuurwoningen, Staalframebouw & Kubistische ontwerpen

Nogmaals, hartelijk welkom bij Ten Have Architectuur. Graag stellen wij onszelf verder aan u voor.  

Wij zijn een kleinschalige organisatie met een jonge en frisse blik op moderne architectuur. Door hard werken met kennis kunde en creativiteit hebben we de afgelopen jaren naam gemaakt in deze branche en een solide netwerk en mooi portfolio van projecten opgebouwd.  

Wellicht bent u al bekend met onze dochteronderneming DROOOM®. Het eerste en enige architectuurmerk van Nederland. Een DROOOM®-woning is dé schuurwoning van Nederland. Naast DROOOM® richt Ten Have Architectuur zich op vrije architectuur met een specialisatie in moderne, kubistische woningen en innovatieve bouwmethoden als staalframe -en houtskeletbouw.  

Wat ons kenmerkt is een persoonlijke aanpak. Bij ons bent u geen klantnummer, wij werken niet met catalogussen en ontwikkelen geen woningen waarvan er nog tientallen in Nederland staan. Alles is maatwerk. 

Een goede klik en nauwe samenwerking vinden wij enorm belangrijk. Het is een intensief traject wat we samen aangaan. Een traject wat te allen tijde plezierig moet zijn. Ons doel is u hierin compleet te ontzorgen. Het persoonlijk ontwerp voor uw woning wordt gemaakt op basis van uw wensen en eisen, ieder ontwerp is zo uniek zijn als het karakter van haar bewoners. Het eerste ontwerp wat wij aan u presenteren met visuals wordt gedurende verschillende fases samen met u geoptimaliseerd.  

Transparantie is wat u van ons mag verwachten, u weet altijd waar u aan toe bent. Niet enkel het ontwerp maar tevens het proces is maatwerk. Bent u gebonden aan een bepaald tijdspad en wilt u snel keuzes maken? Wij versnellen het proces. Heeft u wat langer de tijd nodig om zich te oriënteren? Wij nemen wat gas terug. Voor vragen en aanpassingen staat u altijd direct een-op-een in contact met de architect Dirk ten Have, geen langgerekte terugbelverzoeken of (telefonische) wachtrijen.   

Met een achtergrond en opleiding in architectuur, bouwtechniek en innovatiewetenschappen zijn we een volwaardige gesprekspartner als het aankomt op constructieve en bouwkundige details en anderzijds zorgt onze creativiteit en kennis van marktinnovaties samen met u voor verrassende oplossingen. Wij denken met u mee van ruwe vormen en zichtlijnen, tot materialisering en eindafwerking in interieur zoals verlichting, meubilair en zelfs het tuinontwerp. Uw woning draagt onze handtekening en daar gaan wij zorgvuldig mee om.  

Heeft u zelf een aannemer gevonden of wilt u liever gebruik maken van één van onze vaste aannemers? Alles is mogelijk. Met ruim 7 jaren van ervaring en projecten in het gehele land hebben we inmiddels goede samenwerkingsverbanden met verschillende gemeenten en bouwpartners. Middels het uitzetten van calculaties bij diverse partijen streven wij naar het maximale eindresultaat en woongenot voor u. Wij staan volledig in dienst van ‘onze’ families.


Wij hopen u snel te mogen ontmoeten onder het genot van een kopje koffie of een goed glas wijn.  

Vrijblijvende kennismaking plannen?

Dirk gaat graag met u in gesprek.