Home   |   Woning ontwerpen

Woning ontwerpen

Bij Ten Have Architectuur staan we klaar om uw ideeën om te zetten in een prachtig en functioneel woning ontwerp dat perfect past bij uw wensen en behoeften. Als vooraanstaand architectenbureau in de regio Waalwijk hebben we uitgebreide expertise in het ontwerpen van diverse woningstijlen, van modern en strak tot klassiek en landelijk.

Een persoonlijke aanpak in het ontwerpen van uw droom woning

Bij Ten Have Architectuur geloven we in een persoonlijke benadering bij het ontwerpen van uw droomwoning. We begrijpen dat uw huis meer is dan alleen een plek om te wonen; het is een weerspiegeling van uw persoonlijkheid en levensstijl. Daarom beginnen we altijd met een uitgebreid kennismakingsgesprek, waarin we uw wensen, voorkeuren en ideeën bespreken. Ons doel is om uw visie tot leven te brengen en een ontwerp te creëren dat perfect bij u past.

Maatwerk woning ontwerp

Of u nu een nieuwbouwwoning wilt laten ontwerpen of uw bestaande woning wilt renoveren, bij Ten Have Architectuur bent u aan het juiste adres. Onze ervaren architecten zijn experts in het creëren van maatwerk ontwerpen die voldoen aan uw specifieke eisen en budget. Of het nu gaat om een moderne villa, een klassieke herenwoning of een landelijke boerderij, wij zorgen voor een ontwerp dat naadloos aansluit bij uw wensen en de omgeving van Waalwijk.

Onze kenmerken in het ontwerpen van een woning

Onze ontwerpen worden gekenmerkt door een combinatie van kenmerkende lijnen, kubisme, schuurwoningen en staalframebouw. Laatsgenoemde heeft als grote voordelen dat er veel winst is te behalen in de bouwtijd door intensief voorwerk. Daarnaast is het een duurzame manier van bouwen die kostentechnisch erg interessant is en kwalitatief hoogwaardig is door het sterke punt van staal: dit materiaal heeft de hoogste strength-to-weight ratio. Hierdoor zijn grote overspanningen probleemloos te realiseren. 

Gerealiseerde projecten

Ons portfolio bevat een uitgebreide selectie van opgeleverde projecten, variërend van moderne nieuwbouwwoningen tot karakteristieke herenhuizen en van verbouwingen tot renovaties. Neem een kijkje op onze website om een indruk te krijgen van onze gerealiseerde projecten en laat u inspireren voor uw eigen droomwoning.

Een DROOOM® woning ontwerpen?

DROOOM® is Nederlands eerste en enige architectuur merk en de dochteronderneming van Ten Have Architectuur. Een DROOOM-woning is te herkennen aan de uitgesproken schuurwoning-architectuur met als constructie een staalframe. Typerend is haar vorm en materialisatie; veel hout, zink en stucwerk. Op dit moment telt Nederland al een twintigtal DROOOM-woningen, iedere woning is uniek en volledig maatwerk. DROOOM® valt dan ook onder de vrije architectuur.

Wilt u meer informatie over het ontwerpen van uw woning?

Dirk gaat graag met u in gesprek.

Als u op zoek bent naar een ervaren en betrouwbare architect om uw droomwoning te ontwerpen, dan bent u bij Ten Have Architectuur aan het juiste adres. Met onze expertise, creativiteit en persoonlijke benadering staan wij garant voor een geslaagd ontwerp dat perfect aansluit bij uw wensen en levensstijl. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en laat ons uw droomwoning werkelijkheid maken.